RSS info@adamineva.com http://www.facebook.com/adamineva

Adam in Eva o svojih načelih

5. maj 2010 - avtor: lenna

Človek lahko dela marsikaj, a karkoli dela, mora pri tem vedno izhajati iz svojih načel. Načela ali vrednote so tisti temelji, ki razodevajo, kaj je bistveno za nas. Ne gre samo za kvalitetno izvedbo dela, ki mora biti predpostavka. Pomemben je način, kako je bilo delo izvedeno in kaj smo upoštevali v vsakem trenutku, ko smo bili tukaj za vas. Naša načela so osnova našega delovanja. To smo mi!

Adam in Eva o svojih načelih

VSE JE ODNOS IN ODNOS JE VSE.

Odnos moškega in ženske. Moškega do ženske, ženske do moškega. Naš odnos do vas. Vaš odnos do nas.

ODNOS MED NAMI JE IZHODIŠČE VSEH NAŠIH NAČEL!

Za nas je bistven odnos. Za naš in vaš uspeh je bistven odnos med nami. Uspeha ne moremo doseči brez vzajemnega, obojestranskega odnosa, ki temelji na zaupanju. Zaupanje je most med vami in nami in tisto izhodišče, na katerem temelji vse, kar predstavljamo in kar vam nudimo.

O SEBI NE RAZMIŠLJAMO KOT O POSREDNIKU. O SEBI RAZMIŠLJAMO KOT O VAŠEM ZAUPNIKU.

Gre za odnos med vami kot našo stranko in nami kot vašim zaupnikom. Zakaj zaupnikom? Zakaj ne posrednikom? Čeprav je naša vloga posrednika tista, zaradi katere ste se odločili za našo storitev, želimo predvsem poudariti pomembnost naše dejanske vloge, ki je skrita za zunanjo vlogo posrednika. Če boste sprejeli v nas svojega dejanskega zaupnika, boste dali sami sebi največjo priložnost za uspeh.

NAŠA NAČELA SO OSNOVA NAŠEGA DELOVANJA.

SO OKVIR, MEJA, SVOBODA, ODGOVORNOST, PRINCIP IN NAČIN ALI PREPROSTO : TO SMO MI !!!

- Zaupanje: temeljno načelo, ki je izhodišče za ostala načela, v skladu s katerimi delujemo. Vedno in povsod spoštujemo vašo zasebnost, upoštevamo vašo željo po anonimnosti, zagotavljamo zaupnost in diskretnost ter delovanje v smislu varovanja vaših osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali sami ali smo jih pridobili z vašim pooblastilom. Vaši podatki, informacije, fotografije ali drug material, ki ga bomo pridobili, bodo uporabljeni izključno z namenom sklenjenega poslovnega razmerja z vami Brez vaše osebne in predhodne privolitve jih ne bomo nikoli posredovali komurkoli izven agencije. Prav tako niso nikdar nikomur posredovani nobeni podatki ali informacije, iz katerih bi lahko kdorkoli povzel sklep o vašem poslovnem sodelovanju z nami.

- Spoštovanje: naš odnos do vas je odnos spoštovanja; naš namen ni, da oblikujemo mnenje v zvezi z vašimi stališči, ravnanji, načeli in cilji. Ne sodimo ne vas in ne vaših ravnanj ali pričakovanj. Vedno in povsod delujemo v skladu z vašimi interesi. Naš osnovni namen je, da v celoti razumemo vaše cilje, pričakovanja in namene.

- Poštenost: naš odnos do vas je vedno pošten; nikoli ne delujemo z namenom zavajanja, prikrivanja, lažnega ali napačnega predstavljanja objektivnih dejstev. Enak princip upoštevamo pri pridobivanju podatkov in oblikovanju vašega osebnega profila ali odnosu do vaših potencialnih partnerjev.

- Objektivnost: smo objektivni in nepristranski, ker samo na ta način lahko dosežemo uspeh. Objektivnost je ena izmed naših bistvenih prednosti v oblikovanju vašega osebnega profila.

- Odkritost: vedno smo odkriti; naš namen ni, da bi vam karkoli prikazovali na način, ki z našega objektivnega stališča ni realna in resnična slika dejanskega stanja. Tukaj za vas nismo zato, da bi vam bilo všeč tisto, kar vam bomo povedali. Tukaj smo, da vas pripeljemo do cilja. Za nas je le to merilo vašega zadovoljstva z nami.

- Profesionalnost: vemo, kaj delamo in znamo delati to, kar delamo. Povsod ravnamo izrazito profesionalno, kar pomeni, da ne upoštevamo nobenega drugega vidika kot profesionalnega tako pri sklenitvi razmerja z vami kot pri izvajanju storitve za vas. Naše delovanje odraža prednostno usmerjenost k vam kot naši stranki.

Večja je usklajenost vaših načel z našimi, večja je možnost uspeha. Ne moremo vam dati ničesar, kar nam ne daste sami. Vaša odkritost, poštenost in objektivnost do sebe in s tem do nas bo pripomogla k uspehu, ki si ga želimo.

GRE ZA MOST ZAUPANJA, KI GA GRADIMO SKUPAJ Z VAMI, VSAK S SVOJE STRANI.

 

Kontakt:  Prosimo, da se najavite preko telefona, pokličite na 040 880 805. Lahko pa nam tudi pišete,  naslov naše elektronske pošte je info@adamineva.com.


sorodni članki:
Brezplačna prijava

Za prijavnico kliknite tukaj >>