RSS info@adamineva.com http://www.facebook.com/adamineva

Adam in Eva, rajska agencija

29. maj 2014 - avtor: p.g.

Najti osebo, s katero lahko zgradimo uspešno razmerje, je težko. Nekateri trdijo, da celo nemogoče. Vedno manj ljudi verjame, da lahko spoznajo osebo, s katero se bodo ujemali v pogledu na svet, ciljih, željah in vrednotah. Zakaj je tako?

Adam in Eva, rajska agencija

Eden od krivcev je zagotovo sodobni tempo življenja, zaradi katerega imamo vse manj prostega časa in s tem tudi priložnosti za spoznavanje novih ljudi. Nove tehnologije, ki so nam sicer prinesle nove načine komuniciranja, prinašajo s sabo tudi nove pasti pri spoznavanju potencialnih partnerjev.

Tako se vedno znova izkaže, da je osebni stik pri tkanju novih ljubezni nepogrešljiv. In tukaj v vaše življenje vstopimo mi. Zmenkov se lotevamo na nov način. Zavedamo se, da neskončna vrsta zmenkov, ki nas vedno znova razočarajo, človeka ne le utrudi, temveč tudi odvrne od tega, da bi sploh še poskušal najti pravo osebo.
Zato se trudimo, da bi za vas poiskali čim bolj primerne potencialne partnerje. Nobenih serijskih zmenkarij, le prijetna srečanja z osebami, ki so po našem mnenju najbolj primerni kandidati za ljubezen vašega življenja.

Kako se odločimo, koga vam bomo predstavili? Najprej moramo spoznati vas. Preko osebnih razgovorov, podatkov, ki nam jih posredujete, fotografij in drugih materialov izdelamo vaš osebni profil. Ta profil je popolna slika vaših vrednot, življenjskega stila, vaše preteklosti in družinskega okolja, pričakovanj in ciljev.
Na osnovi profila se odločimo, kateri od naših registriranih kandidatov vam najbolj ustrezajo in vam jih, če se oboji s tem strinjate, tudi predstavimo.

Baza posameznikov, med katerimi izbiramo vaše potencialne partnerje, je naš osebni register, v katerem so zbrani samo resni in zanesljivi kandidati. Vsak od njih ima izdelan lasten osebni profil, ki ga primerjamo z vašim, naslednji korak pa je srečanje s tistimi, s katerimi se najbolj ujemate.

Predstavitev oziroma zmenek uredimo mi, pri čemer upoštevamo vaše želje, saj seveda želimo, da se počutite karseda dobro in samozavestno. Po vsakem srečanju se pogovorimo z vami in s kandidatom, ki smo vam ga predstavili. Ker smo vami ob vsakem koraku iskreni, enako pričakujemo tudi od vas.

Tukaj smo, da vam pomagamo, zato smo pripravljeni prisluhniti vsem vašim občutkom, pa naj bodo pozitivni ali negativni.

Z našo agencijo lahko sodelujete na dva načina. Pri zgoraj opisanem sodelovanju gre za aktivno posredovanje, pri katerem se agencija usmeri na vas in na iskanje primernega partnerja za vas.

Pristop je popolnoma oseben – dobite osebnega zastopnika, ki bo vaš zaupnik ob vsakem koraku, nanj pa se lahko vedno obrnete s svojimi vprašanji in pomisleki.

Druga oblika sodelovanja, za katero se lahko odločite, je vključitev v register potencialnih partnerjev. V tem primeru vam agencija ne bo aktivno iskala partnerja, bomo pa vaš osebni profil primerjali z osebnimi profili strank, ki se bodo odločile za aktivno sodelovanje z nami. Če se boste s katero od njih ujemali, vas bomo kontaktirali in predlagali srečanje.

V vsakem primeru pa nam lahko zaupate.

Zagotavljamo namreč, da so osebni podatki, ki jih pridobimo od vas, pri nas popolnoma varni. Uporabljamo jih izključno za izdelavo osebnega profila in iskanje potencialnih partnerjev, nikoli pa jih brez vašega dovoljenja ne bomo posredovali komu tretjemu. Držimo se strogih načel profesionalnosti in spoštujemo vašo zasebnost.

Hkrati smo z vami vedno iskreni in enako pričakujemo tudi od vas, saj želimo z vami zgraditi odnos, ki bo temeljil na odkritosti in zaupanju.

Preden stopite na pot iskanja partnerja, pa lahko najprej nekaj pozornosti posvetite tudi sebi. Ponujamo vam namreč tudi pomoč pri premagovanju lastne sramežljivosti in drugih ovir, ki so vam doslej oteževale spoznavanje novih ljudi, ter prepoznati nezdrave vzorce iz preteklosti, zaradi katerih so bila vaša dosedanja razmerja neuspešna.

Niste prepričani? Dajte nam priložnost.

Preden vam začnemo aktivno iskati partnerja oziroma vas vključimo v register potencialnih partnerjev, lahko z vami opravimo osebni razgovor. Tako si boste ustvarili vtis o tem, kdo smo in kaj počnemo.

Kontakt: Prosimo, da se najavite preko telefona, pokličite na 040 880 805 - Žana ali 031 850 218 – Peter. Lahko pa nam tudi pišete,  naslov naše elektronske pošte je info@adamineva.com.

sorodni članki:
Brezplačna prijava

Za prijavnico kliknite tukaj >>