RSS info@adamineva.com http://www.facebook.com/adamineva

Adam in Eva, začetek poti

5. maj 2014 - avtor: lenna

Življenje samo je množica začetkov. Če je začetek, je vedno tudi konec. In novi začetek. Morda konca sploh ni, morda se samo vrtimo v krogu in prehajamo iz enega v drugi začetek. Tudi odločitev »imeti znova rad« je začetek.

Adam in Eva, začetek poti

Začnite svoj začetek skupaj z nami. Pravzaprav bo to začetek čudovite poti, na kateri bomo vedno z vami. Zato, ker vas razumemo in ker vemo, da je skupaj vedno lažje. Naredite prvi korak in nas pokličite, pri vsakem naslednjem bomo z vami mi.

STE SE DANES ODLOČILI, DA BO VAŠ JUTRI DRUGAČEN?

Obstajajo določeni trenutki v življenju, ko sprejmemo odločitev, ki bistveno spremeni naše življenje. Morda ne takoj. Morda ne čisto tako, kot smo si predstavljali takrat, ko smo odločitev sprejeli. Takšne odločitve zahtevajo pogum. Ker sprememba vedno pomeni soočenje z neznanim. A samo to, da nečesa ne poznamo, ne sme biti nikoli razlog, da sprejemamo le tisto, kar poznamo. Predvsem takrat, kadar v sebi začutimo, da to sedaj in tukaj ni več tisto, kar je danes ali bo jutri dovolj dobro za nas.

STE SE DANES ODLOČILI, DA ŽELITE VAŠ JUTRI DELITI S ČISTO POSEBNO OSEBO?

Prav gotovo je ena najbolj pomembnih odločitev v življenju posameznika odločitev deliti svoje življenje z drugim človekom. Zakaj odločitev? Ali preprosto ne vstopi drug človek v naše življenje?

Morda. Največkrat takrat, ko smo še mladi, brez pravih izkušenj na področju partnerskih odnosov, morda z »glavo nekje v oblakih«. Takrat, ko dejansko ne poznamo dobro niti samih sebe. Takrat, ko imamo v glavi predstave o vsemogočni ljubezni, ki bo premagala vse ovire in obstala. Ker verjamemo, da je naša ljubezen drugačna, da smo mi drugačni.

VERJAMETE, DA NIKOLI NI PREPOZNO ZA SPREMEMBO? VERJAMETE, DA SE VAŠ JUTRI LAHKO ZAČNE DANES?

Morda nekoč ugotovimo, da smo se odtujili. Morda smo se spremenili sami, morda se je spremenil človek, s katerim smo delili življenje. V nekem določenem trenutku smo se razšli. Ni pomembno, zakaj. Morda nismo bili pripravljeni za ljubezen. Morda ljubezen ni bila prava. Je ljubezen lahko drugačna? S čisto posebno osebo…?

Morda smo enostavno ostali sami na poti, ki smo jo začrtali z drugo osebo. Življenje. Nikoli ne vemo, kaj prinaša. Če je pot tista, ki je pomembna, jo prav gotovo želimo deliti s čisto posebno osebo. Ker je dogodivščina. Ker dogodivščina, ki ostane samo v nas, nikoli ni tako lepa, kot če se zrcali v drugem človeku, ki stopa po tej poti z nami.

Morda nikoli nismo imeli zares časa za odnos. Ker smo imeli jasno začrtane cilje v življenju in smo želeli zase svet. Morda smo ugotovili, da je svet čudovit in da uživamo v njem, a da bi ga raje delili s čisto posebno osebo.

ZAKAJ VSE TO? ZAKAJ JE TAKO ZELO POMEMBNO IMETI NEKOGA, S KOM DELIMO SVOJE ŽIVLJENJE? TISTO ČISTO POSEBNO OSEBO ZA NAS …

Ker je smeh v dvoje lepši, ker je sladoled v dvoje slajši, ker je jutro svetlejše in nebo bolj modro. Saj ni, ne v resnici. Samo mi smo takšni. V dvoje. Srečni v dvoje.

SREČNI V DVOJE. IŠČETE TO? Z NAMI SE VAŠ JUTRI LAHKO ZAČNE DANES!

Kontakt: pokličite na 040 880 805 – Žana ali 031 850 218 – Peter . Lahko pa nam tudi pišete,  naslov naše elektronske pošte je info@adamineva.com.

sorodni članki: