RSS info@adamineva.com http://www.facebook.com/adamineva

Cenik oglaševanja

Pozdravljeni, poslovni partnerji!

Za vas smo pripravili nekaj osnovnih možnosti oglaševanja na naših spletnih straneh. Naročnikom ponujamo pestro izbiro možnosti oglaševanja. In naj takoj poudarimo, da boste za naše usluge (skorajda) zagotovo plačali manj kot drugod!

Spletni portal www.adamineva.com, v okviru katerega na internetu deluje ženitna posredovalnica, agencija Adam in Eva, zelo tesno sodeluje s »spletno revijo« www.soncek.com ter www.ustvari.si (strokovnjaki za socialne mreže so imeli že maja 2010 na različnih straneh facebooka že preko 70.000 oboževalcev), »prijateljsko« pa smo povezani tudi s  www.parfum.si (najbolj dišeč slovenski portal).

Prepričani smo, da je za učinkovito oglaševanje ter spletno promocijo pomembno prav povezovanje. Prav to je tudi razlog, da enotnih oglaševalskih cen nimamo, ker se le tako lahko popolnoma prilagajamo naročniku.

Vsakega partnerja pri nas obravnavamo osebno, se mu skrbno posvetimo ter mu svetujemo, kje in kakšno oglaševanje bi bilo najbolj primerno zanj. S takšnim oglaševanjem tako zlahka dosežete največji odziv z najnižjimi stroški.

Oglejmo si nekaj osnovnih možnosti morebitnega sodelovanja:

1.) Oglaševanje z oglasnimi pasicami (bannerji)

Oglasne pasice so zaradi svoje postavitve (na naslovnici) ene izmed najvidnejših delov strani. Odločite se za oglaševanje na tistem delu spletne strani (vsebin), ki vam najbolj ustreza. Možna je tudi postavitev več bannerjev na različna mesta, vse je stvar dogovora. Ob celoletnem oglaševanju nudimo zelo pošten popust.

2.) Promocija v obliki novice

Na strani s posamezno novico ponujamo dve lokaciji za oglaševanje. Gre za posebno ponudbo paketa dveh pasic (dimenzije 466×250px) v sami novici (1 in 2), ki ju postavimo na začetek in konec prispevka. Takšna vrsta oglaševanja je namenjena predvsem ciljnim prispevkom (npr. v članku »Kaj naj jemo za boljše zdravje?« lahko oglašujete svoje prehrambene izdelke). Novico lahko izpostavimo tudi na naslovnici ter jo po želji tudi medijsko povežemo z ostalimi kanali.

3.) Video oglaševanje

Video oglaševanje ponujamo v dveh oblikah. Ena je samostojen oglas v video obliki, druga pa video vložek na začetku našega prispevka. Video vložek vstavimo na začetek videa, ki je del članka.

4.) Facebook oglaševanje

Facebook velja za edinstvenega oglaševalca. Medtem, ko pri drugih oglaševalcih kot so časopisi, revije in drugi tiskani mediji ne morejo natančno določiti ciljne publike, je pri Facebooku popolnoma drugače. Tako se lahko popolnoma osredotočimo na vašega potencialnega kupca, oglaševalsko kampanjo pa priredimo tako, da dosežemo čim večjo množico, za čim manj vloženega denarja. Povsem razumemo, da znajo biti nekatere oglaševalske akcije izredno drage, zato se trudimo za naše naročnike narediti čim bolje s čim nižjimi stroški.

Oglaševalski pogoj:

Oglasni material mora biti posredovan vsaj 7 dni pred začetkom objave. Pridržujemo si pravico zavrnitve oglasa.

Izmenjava bannerjev

Ker si tudi sami želi razširiti naša obzorja ter ne le ohraniti kvaliteto ter velikost spletnega portala, smo v želji širjenja naše mreže odprti tudi za izmenjavo oglaševalskega prostora. Kontaktirajte nas.

*IZDELAVA SPLETNE STRANI: V prav posebnih okvirih, za vse tiste, ki svoje spletne strani še nimate, nudimo tudi izdelavo le te. Tako vam lahko ustvarimo spletno vizitko, predstavitveno stran ali pa se strani še bolj posvetimo ter naredimo celovito grafično in računalniško rešitev. Po dogovoru je možna tudi izdelava spletne trgovine. Splošen cenik postavitve spletne strani je objavljen na strani ustvari.si: http://ustvari.si/izdelava-spletnih-strani/spletne-strani-cenik.php.

Kontakt:

Peter Gavez

elektronska pošta: peter.gavez@gmail.com

gsm številka: 031 850 218

Glej tudi tekst o oglaševanju na Sončku:  http://soncek.com/oglasevanje/.

Brezplačna prijava

Za prijavnico kliknite tukaj >>

Nerazumljena,čutna
YouTube Preview Image