RSS info@adamineva.com http://www.facebook.com/adamineva

Čudno, kako prazen je svet, če manjka le ena sama oseba

26. jan 2015 - avtor: t.b.

Sem Tanja; Ljubim življenje, toda ne zato, ker sem se nanj navadila, temveč zato, ker sem se navadila ljubezni. Sem svetovalka v Agenciji Adam in Eva.

Čudno, kako prazen je svet, če manjka le ena sama oseba

Sem ljubiteljica narave, živali in stvari, ki jih ne moremo kupiti. Po navadi sem obkrožena z srčnimi ljudmi, saj sem taka tudi sama. Znam prepoznati stisko človeka, znam mu prisluhniti. Zavedam se, da je v dvoje vse lepše in lažje. Sreča se podvoji, žalost se razpolovi.

Po poklicu sem ekonomist, ukvarjam se z marketingom. Delo in odnosi z ljudmi me tako spremljajo že mnogo let. V sled tega sem se odločila za sodelovanje v agenciji. Z svojimi izkušnjami in sposobnostjo poslušati bi rada pomagala do sreče ljudem, ki jo še iščejo. Biti polovica je včasih tudi lepo. Še posebej takrat, ko si polovica ljubečega odnosa, ko si polovica poti ljubezni.

Verjamem, da za vsakega obstaja duša dvojčica. To dušo nosi Nekdo, pred katerim se nam ni potrebno pretvarjati. Nekdo, ki nas razume brez besed. Nekdo, ki nas osrečuje samo z svojo prisotnostjo. Nekdo, ki čuti tako našo žalost, kot naše veselje. Nekdo, ki je in bo tukaj, ne glede na vse.

Če ti je moj način razmišljanja všeč in če želiš, da ti pomagam najti tistega/tisto Nekdo, me kontaktiraj. Z veseljem ti ga bom pomagala poiskati. Zate sem dosegljiva na email naslovu: tanja.babic@triera.net. Delujem na področju Štajerske.

Vse dobro!
Tanja


Ključne besede: , , , ,
sorodni članki:
Brezplačna prijava

Za prijavnico kliknite tukaj >>