RSS info@adamineva.com http://www.facebook.com/adamineva

Kako se prijaviti?

30. jun 2014 - avtor: p.g.

Hiter pogled na tale izredno kratek tekst vam bo takoj razodel, kako se lahko prijavite v ženitno agencijo Adam in Eva. Že v uvodu naj izdamo, da je osnovna cena LE 60 evrov (letna članarina).

Kako se prijaviti?

Na kratko in po točkah, kakšen je postopek prijave v agencijo Adam in Eva:

1) Kandidat (ali kandidatka) se preko spletnega obrazca najprej prijavi. Prilepite tudi dve fotografiji, najbolje, da je ena portretna (obraz), druga pa je fotografija celotne vaše figure (telesa). Prijavni spletni obrazec najdete na tem spletnem naslovu: http://www.adamineva.com/prijava/.
2) V agenciji svetovalci (najdete nas na tem spletnem naslovu: http://www.adamineva.com/category/agencija/kdo-smo/) takrat le na hitro ocenimo, če ste sploh primerna stranka za našo agencijo. Če ste ali pa niste, v obeh primerih hitro dobite povratno informacijo.
3) Na osnovi posredovane prijavnice »sprejetim kandidatom, novim strankam« vam posredujemo naš vprašalnik, ki ga morate v celoti izpolniti.
4) Po prejemu vaših odgovorov na naš vprašalnik (tam poveste tudi, kakšnega partnerja si želite) morate najprej agenciji nakazati le 60 evrov (več o cenah tukaj: http://www.adamineva.com/cenik-storitev-agencije-adam-in-eva/).

Trenutno je plačilo možno poravnati samo s položnico.
Podatki, ki jih potrebujete za plačilo položnice so naslednji:

Ime prejemnika: TRŽENJE IN SPLETNA PRODAJA,  PETER GAVEZ s.p.

Naslov prjemnika: VITOMARCI 26,  2255 VITOMARCI

IBAN: poslovni račun pri Raiffeisenbank Leibnitz: AT69 3820 6000 0007 1407

BIC ali SWIFT: RZSTAT2G206

Namen: storitve agencije Adam in Eva

Koda namena: GDSV

5) Po plačilu naših storitev, le 60 evrov začetnih stroškov, se z vami za daljši sestanek dogovori eden od svetovalcev. Po pogovoru postanete “polnopravni član” agencije Adam in Eve. Ste le še korak ali dva oddaljeni od tega, da spoznate vašega partnerja ali partnerko.

Če imate kakšno dodatno vprašanje, nam pošljite elektronsko pošto na info@adamineva.com ali pa pokličite na 040 880 805 – Žana ali 031 850 218 – Peter. Številne odgovore boste verjetno našli tudi, če boste podrobneje stikali po spletni strani http://www.adamineva.com/category/agencija/.

sorodni članki:
Brezplačna prijava

Za prijavnico kliknite tukaj >>