RSS info@adamineva.com http://www.facebook.com/adamineva

Pogosta vprašanja

Na kratko o agenciji, ženitni posredovalnici Adam in Eva

Zakaj? Kako? Kdo? Kdaj? V tem tekstu najdete enostavne odgovore na vprašanja, ki nam jih najpogosteje zastavljajo (morebitni) člani agencije Adam in Eva.

Če imate vprašanje tudi sami, nam pošljite elektronsko pošto na info@adamineva.com ali pa v času delovnih dni pokličite na 031 556 320 ali 01 32 00 502.

Zakaj bi potreboval/a posrednika?

Razlogov je ogromno. Mnogi imajo premalo prostega časa, ki bi ga lahko namenili aktivnemu iskanju partnerja, drugi ne vedo, kje ga iskati, spet tretji pa ne najdejo poguma za to. Mi smo tukaj, da premagamo katero koli oviro, ki vam preprečuje, da bi našli osebo, s katero bi lahko delili svoje življenje.

Zakaj Adam in Eva?

O sebi ne razmišljamo le kot o posredniku, temvč tudi kot o vašem zaupniku. Tukaj smo, da vam pomagamo in olajšamo spoznavanje novih ljudi. Poudarjamo osebni pristop in smo vam ob vaših pomislekih in težavah vedno na voljo.

Kako poteka sodelovanje z agencijo?

Naše storitve obsegajo tri celote: oblikovanje osebnega profila stranke, izbiro potencialnih partnerjev za predstavitev in spremljanje procesa spoznavanje stranke s potencialnimi partnerji.

Kako poteka oblikovanje osebnega profila?

Preko osebnih razgovorov, podatkov, ki nam jih posredujete, fotografij in drugih materialov izdelamo vaš osebni profil. Ta profil je popolna slika vaših vrednot, življenjskega stila, vaše preteklosti in družinskega okolja, pričakovanj in ciljev.

Kako se odločite, koga mi boste predstavili?

Na osnovi osebnega profila se odločimo, kateri od naših registriranih kandidatov vam najbolj ustrezajo in vam jih, če se oboji s tem strinjate, tudi predstavimo.

Kdo so ljudje, zbrani v registru?

Vsi kandidati, vpisani v naš register, so naše stranke, ki so izbrale neaktivno obliko članstva. To pomeni, da so se odločili za vpis v register, se niso odločili za aktivno iskanje partnerja. Njihove podatke primerjamo s podatki strank, ki so izbrale aktivno članstvo.

Torej obstaja več oblik članstva?

Da, z nami lahko sodelujete na dva načina. Pri aktivnem sodelovanju se agencija usmeri na vas in na iskanje primernega partnerja za vas. Dobite osebnega zastopnika, ki bo vaš zaupnik ob vsakem koraku, nanj pa se lahko vedno obrnete s svojimi vprašanji in pomisleki. Druga oblika sodelovanja, za katero se lahko odločite, je vključitev v register potencialnih partnerjev. V tem primeru vam agencija ne bo aktivno iskala partnerja, bomo pa vaš osebni profil primerjali z osebnimi profili strank, ki se bodo odločile za aktivno sodelovanje z nami. Če se boste s katero od njih ujemali, vas bomo kontaktirali in predlagali srečanje.

Zakaj register kandidatov ni objavljen na spletu?

V agenciji Adam in Eva poudarjamo osebni pristop. Register služi temu, da v njemu vsaki osebi, ki se odloči za sodelovanje z nami, poiščemo potencialne partnerje, ki obetajo maksimalno ujemanje. Drug razlog je spoštovanje zasebnosti. Vsaki osebi, ki se vključi v register kandidatov, zagotavljamo, da bodo njeni osebni podatki strogo varovani, z objavo podatkov na spletu pa bi to obljubo prelomili.

Kako dolgo bom čakal/a na prvo srečanje?

Odgovor na to vprašanje ni preprost, saj moramo za uspešno izvedbo predstavitev potencialnih partnerjev dobro spoznati vas in oceniti vse vaše potencialne partnerje. Čas do prve predstavitve vašega potencialnega partnerja pa ne bo čas čakanja. Če se boste tako odločili, vam lahko v tem času ponudimo naše svetovanje, da boste v trenutku vaše prve predstavitve potencialnemu partnerju najboljše, kar ste lahko.

Kako lahko vem, ali so kandidati resni?

V register nikogar ne vključimo brez temeljitega preverjanja in pogovora. Če menimo, da oseba ni primerna za vpis v register, je ne vključimo. Svojim strankam ne želimo predstavljati neresnih in nezanesljivih ljudi.

Nisem prepričan/a, ali želim izbiro partnerja v celoti prepustiti nekomu drugemu.

Brez skrbi, pri našem posredništvu negre za to da bi odločitve namesto vas sprejemali mi. Naša naloga je, da svojimi izkušnjami pomagamo, svetujemo in usmerjamo. Seveda pa ves čas upoštevamo vaše želje in vas v nič ne silimo.

Če imate vprašanje tudi sami, nam pošljite elektronsko pošto na info@adamineva.com ali pa v času delovnih dni pokličite na 031 556 320 ali 01 32 00 502.


Brezplačna prijava

Za prijavnico kliknite tukaj >>

Nerazumljena,čutna
YouTube Preview Image